Friday 17 September 2021

Alles over Papendrecht

Nationale junioren kampioenschappen voor Laura ´t Lam en Aaike de Tender

18 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In Eindhoven werden de afgelopen dagen de Nationale Junioren en Jeugdkampioenschappen gezwommen. Om deel te kunnen nemen aan deze kampioenschappen moeten zwemmers onder door de KNZB gestelde limiettijden zwemmen. Voor de Geul waren twee zwemmers erin geslaagd om onder deze scherp gestelde limiettijden te duiken, wat op zich al een hele knappe prestatie is.

In de categorie meisjes junioren 1 kwam Laura ’t Lam aan de start op de 50 vrij en haalde hier een verdienstelijke 27e plaats. In de categorie jongens junioren 1 startte Aaike de Tender op twee afstanden. Op de 100 school eindigde hij op de 16e plaats en op de 200 school zwom hij in een persoonlijk record naar een mooie 9e plaats.

Lees meer over:

zwemmen De Geul
Deel dit bericht met je vrienden!