zondag 28 november 2021

Alles over Papendrecht

Zwemvierdaagse spettert naar het einde

21 juni 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Van maandag 18 juni tot en met donderdag 21 juni 2018 wordt de nationale zwemvierdaagse in het buitenbad van Sportcentrum Papendrecht weer georganiseerd.

Tijdens deze zwemvierdaagse kon je iedere avond van de vier, zoveel baantjes zwemmen als je maar wilde. Je mag 5 baantjes zwemmen, wat gelijk staat aan eem totaal van 200 meter. Je mag ook 10 baantjes zwemmen, dan heb je in totaal 400 meter gezwommen.

Je mag ook zo vaak starten als je wil, maar deze avondvierdaagse begon wel elke avond pas om 19:00 uur en eindigde om 20:00 uur. Jong en oud mocht meedoen. Het enige wat je nodig had was een A-diploma. De afgelopen dagen was het mede door het af en toe best lekkere weer, genieten bij en in het zwembad.

Als je het vier avonden volhoud, dan ontvang je ook dit jaar op de afsluitende donderdagavond, en dat is dus vanavond, wederom je medaille.

Deel dit bericht met je vrienden!