Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Rafaël Koers, Floris Blom en Odette Blom scoren op NK schaken

23 juni 2018 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 23 juni 2018 werd het Nederlands kampioenschap schaken voor F-, G- en H-pupillen (6 t/m 9 jaar) gehouden in Meppel. Namens de Papendrechtse Schaakclub Pascal namen ook drie talenten deel, namelijk Rafaël Koers, Floris Blom en Odette Blom mee. Ze waren door de schaakbond geselecteerd.

Rafaël haalde tijdens zijn eerste NK een knappe score van 4 punten uit 7 wedstrijden, goed voor een gedeeld 10e plaats in een deelnemersveld van 32 kinderen. Floris Blom speelde ook in groep H en haalde een mooie score van 3 punten uit 7 wedstrijden.

Odette Blom speelde in groep G en behaalde een mooie score van 3,5 punt uit 7 wedstrijden.

Lees meer over:

schaken pascal
Deel dit bericht met je vrienden!