zaterdag 6 maart 2021

Alles over Papendrecht

Kindcentrum Constantijn sluit schooljaar af met barbecue

24 juni 2018 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op vrijdag 22 juni organiseerde Kindcentrum Papendrecht een barbecue voor alle ouders, kinderen en leerkrachten van het kindcentrum. Over drie weken start de zomervakantie en met deze barbecue werd het schooljaar alvast op een gezellige manier met elkaar afgesloten.

Ook werd er stil gestaan bij het nieuw aangelegde schoolplein, waardoor het Kindcentrum er nu zowel binnen als van buiten prachtig uitziet.

Niet alleen het mooie, nieuwe schoolplein is een hoogtepunt van dit afgelopen schooljaar voor Kindcentrum Constantijn. Vorige week heeft de school het certificaat 'Ouderbetrokkenheid 3.0' gekregen waar de afgelopen 2 jaar, samen met ouders, aan gewerkt is.

Deel dit bericht met je vrienden!