zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Bewoners van Rivas-locaties op bezoek bij basisschool de Leilinde

2 juli 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Bewoners van Rivas-locaties De Markt en De Wieken waren vrijdag 22 juni op bezoek bij basisschool de Leilinde. Hier hebben de leerlingen samen met de bewoners genoten van een heerlijke high tea, kregen zij een rondleiding door de school en werd er nog een cheque overhandigd.

Geslaagde dag
‘De bewoners hebben erg genoten van de high tea die door kinderen uit de leerlingenraad en ouders uit de ouderraad is verzorgd’, vertelt Nadja Krijgsman, vrijwilligerscoördinator bij Rivas. ‘Tijdens de high tea verzorgde het schoolkoor een muzikaal optreden. De bewoners kregen daarna een rondleiding door de moestuin en door de klaslokalen. Aan het einde van de dag stond er als lunch nog een heerlijke zelfgemaakte soep klaar. Als verrassing overhandigden de leerlingen een cheque van € 150,- die wij mogen gebruiken voor het aanschaffen van spelmateriaal. Hier zijn wij hen erg dankbaar voor.’

Fotobijschrift: Bewoners van Rivas-locaties De Markt en De Wieken hebben genoten van een dag bij basisschool de Leilinde.

Lees meer over:

rivas locaties leilinde
Deel dit bericht met je vrienden!