dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

VVHP houdt Bekerwedstrijd Behendigheid: 'Rob Klaassen met Roxy de grote winnaars'

2 juli 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De Vereniging van Hondenbezitters Papendrecht heeft het afgelopen weekend een Bekerwedstrijd gehouden voor Behendigheid op hun terrein aan het Noordhoekse Wiel: “VVHP Hondendome.” 16 Honden met hun bazen namen aan deze wedstrijd deel.

Er was een zeer groot en een uitgebreid parcours uitgezet, waarin de honden zo af en toe ingehouden moesten worden en er waren stukken in het parcours  waarin de honden zich konden uitleven, de  conditie van de baas werd hierbij erg op de proef gesteld.

Het was een parcours waarbij eigenlijk heel weinig fouten geconstateerd werden. Niemand haalde het binnen 1 minuut en dat was ook haast onmogelijk gezien het parcours over het gehele veld was uitgezet. (Voor het gemak zijn hieronder de honderste achter de komma bij de meeste weggelaten,omdat er weinig waren die op dezelfde tijd binnen kwamen.)

1ste werd deze ochtend Rob Klaassen met zijn hond Roxy (zij deden het parcours in 62 sec.)
2de werd Leen Smit met zijn hond Erin (zij deden het parcours in 67 sec.)
3de werd Monique van Bekkum met haar hond Jack (zij deden het parcours in 90 sec.)
4de werd Paul Hersman met zijn hond Lucky (zij deden het parcours in 91 sec.)
5de werd Ingrid den Uijl met haar hond Seamus (92 sec.)
6de werd Eliza Faas met haar hond (93 sec.)
7de werd Susanne de Jager met haar hond Gucci (116 sec.)        
8ste werd Ingrid den Uijl met haar hond Finn (119 sec.)        
9de werd  Margriet van den Hoorn met haar hond Hektor (133 sec.)
10de werd Marja IJzerman met haar hond Donja (135 sec.)       
11de werd Nathalie Zwart met haar hond Beau (142sec.)
12de werd Ronald Hagemeijer met zijn hond Droef (225 sec.)
13de werd Saskia van den Berg met haar hond Tessa (229 sec. - i.v.m. de blindheid van de hond is deze anders beoordeeld dan de andere honden.)
14de werd Monique van Buytene met haar hond Miko (zij deden het parcours in 255 sec. 03 h)
15de werd Monique van Bekkum met haar hond Floor (zij deden ook het parcours is 255 sec. 28 h)
16de werd Caroline Meijer met haar hond Kato (omdat deze hond nog aan de lijn bleef is deze anders beoordeeld maar ze had wel een tijd van 193 sec.)

Het weer viel gelukkig deze ochtend erg mee, Alle hondjes kregen nadat ze geweest waren een kluifje  van de vereniging voordat ze naar huis gingen.

De prijsuitreiking zal plaatsvinden op zondag 8 juli vlak voordat er begonnen wordt met het afsluitspel voor de zomerstop. Iedereen zal daarbij een Behendigheidsdeelnemerscertificaat ontvangen met daarop de behaalde punten en plaats.
  
Na de zomerstop begint de V.V.H.P. niet met een nieuw groepje voor de proeftrainingen van “Sport en Spel.” Men kan zich nu alvast aanmelden voor Januari 2019 dan wordt men ook uitgenodigd voor de gezellige afsluitavond van de vereniging om kennis te maken met de mede hondensporters .Ook  ontvangt men de benodigde informatie over de vereniging.

Vergeet niet dat de hond uitgegroeid moet zijn. Voor informatie Arja Smit 06-12389430 of zie onze website: www.bezichtig.nu/vvhp

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!