Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'UNICEF Filmawards in Tuschinski geopend door Chris Heidstra van Willem de Zwijger College' UNICEF Filmawards in Tuschinski en Chris was er ook bij
09jul 2018

UNICEF Filmawards in Tuschinski geopend door Chris Heidstra van Willem de Zwijger College

PAPENDRECHT - In de Amsterdamse bioscoop Pathé Tuschinski was vrijdag 29 juni de grote finale van het UNICEF Kinderrechten Filmfestival. 400 jonge filmsterren uit heel Nederland showden hun gala-outfits op de rode loper.

Basisschoolleerlingen maakten voor het filmfestival korte speelfilms over kinderrechten. ‘Haat is sterker dan liefde’, gemaakt door leerlingen van Nieuwe Park Rozenburgschool uit Rotterdam, won de felbegeerde UNICEF Film Award.

En de UNICEF Koningin van de Jeugd 2018 Chris Heidstra, leerling uit 2 gymnasium van het Willem de Zwijger College verzorgde de opening.

Ook voor Chris was het een superleuke dag: ze was echt in haar rol van vorstin. Heel bijzonder was het ook, omdat veel kinderen met haar op de foto wilden en haar om een handtekening vroegen. Er werd nog een speciaal interview met haar opgenomen voor het jeugdjournaal, maar dat kwam helaas niet in de uitzending.

De foto's zijn door haar vader Marc Heidstra gemaakt.Deel dit bericht met je vrienden!