vrijdag 22 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Spetterend besluit van de het schooljaar voor onderbouw van de Willem

9 juli 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Vrijdag 6 juli  juni was er voor de eerste en tweede klassen van het Willem de Zwijgercollege weer een sportief en spetterend besluit  van het schooljaar. De avond ervoor konden zij op school -met leerlingen uit alle klassen-  ‘los gaan’  tijdens het  tropische slotfeest.

Er waren op het PKC-terrein gigantische opblaasattracties, waar de leerlingen in konden klimmen, klauteren, kruipen, glijden en springen. Er kwam veel water en zeepsop aan te pas en dat was een uitkomst bij het warme weer. Niet de prestatie of de snelheid telde, maar het plezier om sportief met elkaar in de weer te zijn.

Nogal logisch dat er voor de begeleiding docenten aanwezig waren, maar ook leerlingen uit 3 mavo met LO2 in hun pakket hielpen mee om de dag gladjes te laten verlopen.

En natuurlijk waren er mensen van de EHBO paraat, maar die hebben vrijdag gewoon van de zon kunnen genieten: er zijn geen ongelukken gebeurd.

Deel dit bericht met je vrienden!