dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Excelsior Papendrecht reikt Certificaat van Verdienste uit aan Teus Versteeg

10 juli 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Muziekvereniging Excelsior Papendrecht heeft op vrijdag 6 juli jongstleden tijdens het Zomeravondconcert bij de Muziektent in Papendrecht, Teus Versteeg in het zonnetje gezet voor zijn jarenlange inzet voor Excelsior, zowel organisatorisch als muzikaal.

Teus Versteeg heeft vele jaren de bastuba bespeeld in de diverse orkesten van Excelsior en nam afscheid als spelend lid. Aan hem werd onder het toeziend oog van de talrijke luisteraars en de bijna voltallige vereniging een Certificaat van Verdienste uitgereikt vanwege zijn bijzondere staat van dienst en zijn inzet voor de vereniging; hij is al 58 jaar lid. Ook was er een mooi boeket voor Teus Versteeg, en een welverdiend woord van dank van de voorzitter.


Lees meer over:

muziek excelsior certificaat
Deel dit bericht met je vrienden!