dinsdag 1 december 2020

Alles over Papendrecht

Pauwenveren te koop bij de Papenhoeve

18 juli 2018

PAPENDRECHT - Kinderboerderij de Papenhoeve is in de zomervakantie net als anders dagelijks geopend tussen 10:00 en 16:30 uur. Kom jij ook kijken bij de konijnen, alpaca's, geiten, Kune Kune varkens, schapen, duiven, tropische vogels, kwartels, cavia's, ezeltjes, tropische vissen, tropische kikkers, katten, pony, kippen, pauwen, agaat slakken en de ganzen, eenden en schildpadden in de vijver?

Ook kun je lekker spelen op de speeltoestellen, een zwerfboek ophalen of een ijsje eten. Binnen is een speelhoekje ingericht. Hier kunt u uw kind voorlezen of kan hij of zij zelf spelen.

Pauwenveren te koop
Op de Papenhoeve konden bezoekers tot voorkort genieten van de verenpracht van pauw Hans. Hij had dit voorjaar een prachtige staart, maar door de ruiperiode is hij al heel veel mooie veren verloren. Deze veren zijn verzameld en kunt u nu kopen om de kinderboerderij te steunen. De veren kosten € 2,00 per stuk en zijn te koop bij het keukentje binnen in het hoofdgebouw. op=op.

Knutselmiddagen
Helaas zijn er in de maanden juli en augustus geen knutselmiddagen. Deze starten weer op woensdag 26 september.

Kinderboerderij de Papenhoeve is te vinden aan de Admiraal de Ruyterweg 1A. Meer informatie vindt op de facebookpagina.

Foto: Pauw Hans toen hij zijn mooie verentooi nog had

Deel dit bericht met je vrienden!