dinsdag 1 december 2020

Alles over Papendrecht

In de bibliotheek is voor de jeugd heel de zomer Surprisebios met popcorn

20 juli 2018 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Vanavond draaide in bibliotheek Aanzet een verrassingsfilm voor de jeugd. Dat de film een verrassing was, mocht de pret niet drukken. De bank en rode stoelen stonden al opgesteld richting het scherm. Voor citroenlimonade en popcorn was gezorgd.

Om iets voor half zeven moesten er nog extra stoelen bij gezet worden, waarna de film "Een wolf in schaapskleren" startte.

"Het verhaal ging over een magisch land, waar een kudde zorgeloze schapen leefde, maar hun vredige leventje werd ruw verstoord door een groep wolven. Bij de wolven moest een nieuwe leider gekozen worden. Grey gaat de uitdaging aan om iedereen, inclusief zijn verloofde Bianca, te bewijzen dat hij de moeite waard is om leider te worden. Maar dan krijgt hij een klein ongelukje: nadat hij een magisch gif heeft ingenomen, belandt hij in het lichaam van een ram! Hierdoor wordt hij letterlijk een wolf in schaapskleren..."

Zou je ook film willen kijken in de bibliotheek?
Dat kan, want je bent de hele zomervakantie welkom in de surprisebios. Elke vrijdagavond draait er een film voor de jeugd tot met 12 jaar. Welke film blijft tot het vertonen een verrassing. Ben jij ook dol op samen film kijken? Kom met je vrienden op tijd binnen lopen op Veerweg 135 en kijk gratis mee. De film start om 18:30 uur en duurt tot ongeveer 20:00 uur. Aanmelden is niet nodig.

Deel dit bericht met je vrienden!