zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Brug in N3 zorgde rond tien uur wederom voor problemen

23 juli 2018

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Rijkswaterstaat heeft afgelopen weekend de slijtlaag op de Merwedebrug tussen Papendrecht en Dordrecht vervangen in de richting van Dordrecht naar Papendrecht. Tevens werd er onderhoud uitgevoerd aan de bouten in het houten brugdek.

De werkzaamheden werden uitgevoerd tussen vrijdag 20 juli 22.00 uur en maandag 23 juli 2018 05.00 uur in de ochtend. Tijdens dit weekend was de brug van Dordrecht naar Papendrecht dus volledig afgesloten voor het wegverkeer.

Heel het weekend is er hard gewerkt aan de brug.

Maandagmorgen 10.00 uur: En weer staat het verkeer op de N3 vast en wachten de zeilboten op een vrije doorvaart. Vanwege een storing stond de brug 38 minuten open.

Bron foto's: Wim Schut.

Update

Vrachtwagen rijdt slagboom kapot, file bij Papendrechtse Brug

Er zijn maandagochtend opnieuw problemen geweest met de Papendrechtse Brug op de N3. Een vrachtwagen had een slagboom kapotgereden.

De schade aan de brug leidde in de richting van Dordrecht tot een fikse file. Volgens Rijkswaterstaat wordt er later op de dag een nieuwe slagboom gemonteerd.

Vrijdagmiddag was er ook al gedoe met de slagbomen op de brug. Ze bleven toen een uur lang door onbekende oorzaak dicht.

Begin deze maand werden slagbomen kapotgereden op de Botlekbrug en de Spijkenisserbrug. Dat leidde ook tot verkeersproblemen.

Bron: RTV Rijnmond.

Lees meer over:

brug file n3
Deel dit bericht met je vrienden!