zaterdag 5 december 2020

Alles over Papendrecht

Ondergrondse elektriciteitskabels worden vervangen

24 juli 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Eind september verwacht Stedin te beginnen met het vervangen van de ondergrondse elektriciteitskabels (50kV) tussen Papendrecht en Alblasserdam. De kabels zijn verouderd en moeten worden vervangen. Door de aanleg van kabels is enige verkeershinder helaas niet te vermijden. Zij vragen hiervoor uw begrip.

Informatieavond en vragen
In week 37 organiseert Stedin een informatieavond. Stedin stuurt hierover een uitnodiging naar alle bewoners langs het traject. Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u terecht bij dhr. P. Fischer van Stedin via peter.fischer@stedin.net.

Lees meer over:

stedin vervanging kabels
Deel dit bericht met je vrienden!