Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Start het nieuwe seizoen met zingen bij Asaf  '
20aug 2018

Start het nieuwe seizoen met zingen bij Asaf

PAPENDRECHT - Wist u dat zingen heel gezond is? Het heeft een positieve invloed op ons hart, onze longen en ons humeur! Als je dan ook nog in een koor gaat zingen, komt daar als voordeel nog bij dat samen muziek maken verbindt en mensen samen brengt.

De leden van Christelijk Gemengd Koor ‘Asaf’ uit Papendrecht ondervinden dit elke week. Elke maandag repeteren zij in de bovenzaal van De Ark aan de Rubensstraat 35 van 20.00 -22.00 uur onder de enthousiaste leiding van dirigent Hans van Blijderveen.  

Nadat de koorleden het voorseizoen afsloten met een gezellige barbecue-avond  staan er voor het komende seizoen weer diverse concerten in de planning, zoals een zangmiddag in de Oude Kerk in Delft en een mooi concert op D.V. 10 november a.s. in de Bethlehemkerk in Papendrecht. Het thema van dit concert is ‘Vertrouwen’, wat tot uitdrukking komt in het repertoire dat ‘Asaf’ aan het instuderen is. Daarin zijn oude liederen opgenomen zoals  ‘Ik bouw op U’, ook worden er klassieke nummers gezongen en nieuwe, Engelstalige koorstukken waaronder ‘Jesus is the Living Stone’ van Mary McDonald.

Verder zingt het koor dit jaar samen met het Christelijk Krimpens Mannenkoor op de Kerstzangavond in de Grote Kerk van Papendrecht op D.V. 17 december, een avond met veel samenzang, waarin traditionele en minder bekende Kerstliederen gezongen zullen worden.

Wilt u zelf ervaren hoe het is om met elkaar zingen in een groep van zo’n 90 enthousiaste mensen, dan bent u van harte welkom op de eerste repetitie van het nieuwe seizoen op maandag 3 september. Wilt u eerst wat meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Ina t Jong',tel. 078-6159475, email: asafpapendrecht@upcmail.nl of via Annette Oudenes tel. 06-10649010.

Foto: Christelijk Gemengd Koor Asaf - Gezellige barbecue-avondDeel dit bericht met je vrienden!