woensdag 12 mei 2021

Alles over Papendrecht

Geslaagd zomeravondfeest in speeltuin De Zonnebloem

31 augustus 2018 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Het is gezellige druk in speeltuin De Zonnebloem aan de Lisbloemstraat. Niet verwonderlijk, want het zomeravondfeest is (vrijdag 31 augustus) in volle gang. Vanaf 16:00 uur klimmen en klauteren er kinderen op de speeltoestellen van de speeltuin. Er wordt gelijk al gesprongen op het springkussen. Onderwijl sproeien medewerkers met zwarte shirts met crew erop de buikschuifbaan nat.

Vele tweedehands goederen wisselen van eigenaar. Spelletjes, dvd's, kleding, speelgoed, knutselspullen, boeken en nog veel meer spullen liggen te koop op de verkoopkleedjes van de kindermarkt.

Er wordt gesjoeld, aan de touwtjes getrokken om een prijs te winnen en het rad van avontuur draait. Binnen in de zaal wordt druk geknutseld aan de tafels. Er zijn diverse hapjes en drankjes te koop op het terras, evenals broodjes knakworst, kroket, frikandel en kaassouflee.

Het zomeravondfeest is georganiseerd door de Zonnebloem samen met het Jeugd- en Jongerenwerk Papendrecht en gaat door tot 21:00 uur.

Een impressie:

Deel dit bericht met je vrienden!