Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Doe mee met Papendrecht Verrast'
06sep 2018

Doe mee met Papendrecht Verrast

PAPENDRECHT - Eind december 2017 zijn er 2 ledschermen geplaatst bij de toegangswegen (zie foto) van Papendrecht en is de website www.papendrechtverrast.nl live gegaan met mooie evenementen en handige tips waar wat is te doen.

De afgelopen maanden heeft Papendrecht Verrast hard gewerkt om contacten te leggen met de Papendrechtse organisaties en de website goed te voorzien van activiteiten. Ook zijn er heel wat tips bijgekomen. Ook is er een uitstekende samenwerking met Papendrecht.net om activiteiten en nieuws door te plaatsen.

Citymarketing
Papendrecht wordt hiermee goed op de kaart gezet. Deze vorm van promotie wordt ook wel citymarketing genoemd. In andere plaatsen in Nederland is hier al langer ervaring mee.
Zo is Dordrecht Marketing zeer actief met het promoten van haar stad Dordrecht via centrumdordrecht.nl.  En in een grote stad als Amsterdam is de website Things to do in Amsterdam een goed voorbeeld.

Stichting Promotie Papendrecht
Achter Papendrecht Verrast zit Stichting Promotie Papendrecht. Een groep die bestaat uit ondernemers, marketeers en professionals die streven het initiatief met alle betrokken uit te werken. Het bestuur van deze stichting bestaat uit:

Robert Snel, Peter Deege, Mariëlle Stolker, Wouter Timmer, Ruben Cornelissen, Daniëlle Matena, Wietske Pietersma, Wilco de Haan en Frans Spaanstra.

Doe mee
Robert Snel, voorzitter van Promotie Papendrecht, vertelt enthousiast: "De ruimte op de ledschermen staat volledig ter beschikking om Papendrecht en haar activiteiten te promoten.
De website biedt een platform om Papendrechters en bewoners in de Alblasserwaard bewust en enthousiast te maken van alles wat er gebeurt en te beleven is.
Zorgen voor actualiteit en volledigheid kan alleen als iedereen ook meedoet en daarom vragen we ook jouw bijdrage.
Samen kunnen wij bezoekers verleiden om Papendrecht te ontdekken, te laten beleven en na te genieten."Deel dit bericht met je vrienden!