maandag 25 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Getuigen gezocht, 48-jarige man mishandeld bij De Meent

20 september 2018 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Een gebroken neus, een gescheurde bovenlip en een tand uit de mond geslagen. Dat is het resultaat van een mishandeling die op zaterdagochtend 15 september op De Meent plaatsvond.

Een 48-jarige man uit Papendrecht werd het slachtoffer. De recherche zoekt de identiteit van de dader en roept de hulp van het publiek in.

Het slachtoffer was met zijn vrouw en een paar vrienden op de bewuste avond in Papendrecht gaan stappen. Rond 01.00 uur liepen ze een kroeg aan de Veerpromenade uit en kwamen in gesprek met een jongeman. Dit gesprek werd al snel wat grimmig, waarop het stel besloot weg te lopen. De jongeman liep hen achterna en er ontstond ruzie tussen hem en het slachtoffer waarbij over en weer klappen vielen.

Plotseling kwam een derde jongeman naar het ruziënde tweetal aanrennen en sloeg de Papendrechter hard in het gezicht, met de verwondingen tot gevolg.

De Politie is op zoek naar deze derde jongeman die zo plotseling opdook. Hij was in het donder gekleed, had een capuchon op en was licht getint.
Was u getuige van de mishandeling of weet u wie de dader is? Bel dan naar de politie in Papendrecht via 0900-8844 en vertel wat u weet. Blijft u liever anoniem? Bel dan naar Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Lees meer over:

mishandeling veerpromenade
Deel dit bericht met je vrienden!