zondag 17 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Condoleanceregister in gemeentehuis en 'Bij Bosshardt'

24 september 2018

PAPENDRECHT - Zowel in de hal van het gemeentehuis aan de Markt 22 en als in 'Bij Bosshardt' aan de Staringlaan 3 in Papendrecht is vandaag een condoleanceregister ingericht. Een ieder die dat wil, kan hier tijdens de openingstijden een blijk van medeleven achterlaten. Kijkt u voor de openingstijden van de gemeente op de homepage van deze website. Openingstijden 'Bij Bosshardt'.

Mensen die behoefte hebben aan Slachtofferhulp kunnen tijdens kantooruren bellen naar 0900-0101.Mocht u in het weekend of buiten kantooruren behoefte hebben aan contact met een hulpverlener, dan kunt u mailen naar communicatie@papendrecht.nl en uw naam en telefoonnummer achterlaten. Wij zorgen dan dat een hulpverlener zo snel mogelijk contact met u opneemt.

Bewonersbrief omwonenden Cremerstraat

Lees meer over:

condoleance cremerstraat
Deel dit bericht met je vrienden!