Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Nieuw pand Ronald Verkeersopleidingen feestelijk geopend' Ronald met zoon Bonito en dochter Naomi
28sep

Nieuw pand Ronald Verkeersopleidingen feestelijk geopend

PAPENDRECHT - Op vrijdag 28 september is het nieuwe pand van Ronald Verkeersopleidingen aan de Vliedberg 1 in de  Oostpolder feestelijk geopend.

Na meer dan tien 10 jaar in de oude brandweerkazerne en een mooie groei was het tijd voor de volgende stap.

Eigenlijk zou burgemeester Moerkerke een toespraak houden, maar vanwege het familiedrama afgelopen weekend, had de burgemeester alle 'feestelijke' afspraken afgezegd.
Ronald vertelde zelf enthousiast over het ontstaan en uitbreiding van zijn bedrijf.

De rijschool is opgericht op 3 september 1982 en heette destijds nog Verkeersschool Ronald. Vanuit de huiskamer aan de Noordersingel is het bedrijf begonnen met 1 leswagen. Hierna werd het dijkpand aan de Oude Veer 9 aangeschaft en even later kwam daar ook de garage aan Oude Veer 11 bij, dat het nieuwe theorielokaal werd.



Op 18 mei 2006 verhuisde Ronald naar de oude brandweerkazerne aan de Eilandstraat en 10 jaar later dus deze mooie stap naar een eigen pand in de Oostpolder, waar ook veel meer parkeergelegenheid is voor alle leswagens. De grote lesruimte is ook te huur voor presentaties van bedrijven.

Voor meer informatie, zie www.ronald.nu

Zie ook:
Bedrijventoertocht Ronald Verkeersopleidingen ging door het Groene Hart (ma, 24 sep 2018)
Eerste paal geslagen voor nieuwe pand Ronald Verkeersopleidingen op Land van Matena (ma, 8 jan 2018)
Rijschool Ronald start met 2toDrive (vr, 4 nov 2011)


Deel dit bericht met je vrienden!