Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Indrukwekkende herdenking en stille tocht'
29sep

Indrukwekkende herdenking en stille tocht

PAPENDRECHT - Op initiatief van twee inwoners van Papendrecht, in samenwerking met de gemeente Papendrecht, werd op zaterdag 29 september een stille tocht gehouden ter nagedachtenis van de vier gezinsleden die afgelopen zaterdag op dramatische wijze zijn overleden.

Een paar honderd mensen waren naar het plein bij de Bethlehemkerk gekomen, om het gezin te herdenken.

Burgemeester Moerkerke sprak namens de organisatie een kort woord. Hij eindigde met een tekst uit de bijbel, die was aangeleverd, want de bijbel was een boek dat voor het gezin heel belangrijk was. "Al ging ik door een dal van schaduw van de dood, ik vrees geen kwaad, want U bent met mij. Uw stok en uw staf vertroosten mij".

Hierna werd een minuut stilte gehouden. Vervolgens werden er zeepbellen in de lucht geblazen door de aanwezige kinderen en werden er door de aanwezigen bloemen gelegd in de vorm van een groot hart.

Vervolgens ging de stille tocht van start vanaf de Van der Palmstraat via de Vondellaan, Staringlaan, P.C.Hooftlaan, Jacob Catslaan en vervolgens de Cremerstraat aan te doen. Hierna keerde de groep weer terug naar de Van der Palmstraat.

Zie ook:
Stille tocht is op zaterdag 29 september (do, 27 sep 2018)
Condoleanceregister in gemeentehuis en 'Bij Bosshardt' (ma, 24 sep 2018)
Woningbrand aan de Cremerstraat: Vier mensen om het leven gekomen (za, 22 sep 2018)
OM: 'Brand Cremerstraat is zeer waarschijnlijk familiemoord' (za, 22 sep 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!