Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Sauna Papendrecht gaat de deuren sluiten

2 oktober 2018 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Sauna Papendrecht aan de Douwes Dekkerlaan ziet zich helaas genoodzaakt om per 1 november 2018 de deuren te sluiten, aangezien er een conflict met de huidige verhuurder is en er geen oplossing in zicht is.

De huidige eigenaar, Willem Smit, heeft de sauna in 2013 overgenomen van de vorige eigenaar, maar kan de sauna met moeite rendabel houden. 

Willem legt uit: "Wij als team van Sauna Papendrecht hebben ons de afgelopen jaren keihard ingezet om alle zaken binnen de sauna volgens de huidige wet- en regelgeving weer op orde te brengen. Tevens hebben we hard gewerkt om de uitstraling van de sauna naar deze tijd te brengen.

De huur welke op dit moment wordt gevraagd kunnen wij met de huidige exploitatie opbrengsten helaas niet opbrengen. De toegangsprijs staat onder druk, waardoor wij het van de opbrengsten van onze horeca moeten hebben. We zijn een kleinschalige sauna waar de gast centraal staat en kunnen niet zoals andere ‘grote’ sauna’s stunten met de toegangsprijs.

Doordat er tot op heden nog geen overeenstemming is bereikt met de verhuurder (voormalig exploitant) over een nieuwe en lagere huurprijs en de onzekerheid die dit met zich mee brengt, heeft menig medewerker besloten om een baan elders te zoeken. Hierdoor zien wij ons genoodzaakt om per 1 november de sauna te sluiten".

Voor de gasten in oktober heeft de sauna nog de volgende aanbieding:
Toegangsprijs vanaf heden € 12,50 per persoon. De sauna kan per dag maximaal 115 gasten gelijktijdig verwelkomen, dus reserveren is aan te raden.

Lees meer over:

sauna
Deel dit bericht met je vrienden!