woensdag 27 oktober 2021

Alles over Papendrecht

ConceptStore van start in Papendrecht

10 oktober 2018 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Vanaf vandaag is Papendrecht een shop-in-shop rijker, namelijk de ConceptStore op winkelcentrum De Meent op de Brederodelaan 46.
In de regio zijn er al diverse shop-in-shops, maar Papendrecht bleek nog een witte vlek.

Shop-in-shop
Eigenaresse Astrid Verweij legt uit: een shop-in-shop is een winkelruimte waarbinnen diverse shops/winkels hun producten presenteren.
Diverse ondernemers uit Papendrecht en omgeving hebben een kast of een plank gehuurd, waarop zij hun producten presenteren. Op deze manier kunnen webshops en anderen een plekje bemachtigen in een winkel op een A-locatie, zonder zelf een hele winkel te hoeven runnen".

Groot aanbod
En het mooie is, dat van iedere ondernemer de meest unieke producten zijn uitgestald en er een breed aanbod is.
Zo is er speelgoed, babykleding, Happy Socks, sierraden, tassen, zuiver water apparatuur en nog veel meer te koop. En het aanbod wordt de komende dagen verder uitgebreid.
Iedere ondernemer kan zich aanmelden voor een stukje ruimte, kast of plank. In overleg is veel mogelijk.

Italiaanse producten
Astrid is erg enthousiast over Italië en verkoopt sinds 2010 Italiaanse producten via haar bedrijf ItaliaMondo. Tot voor kort had ze ook een eigen winkel in Ouddorp en Dordrecht, maar is nu dus een winkel in haar eigen woonplaats gestart. In de ConceptStore is ook een grote kast met haar authentieke Italiaanse producten, dieze zelf selecteert in Italië.

Men kan in de winkel ook proeven van Italiaanse jam, honing, koekjes, nougat, pasta, chocoladetaart, brusschetta, tapenade en olijven.
Verder organiseert ze ook wijnparty's en verzorgt ze relatiegeschenken en kerstpakketten.
Voor meer informatie, zie www.italiamondo.nl

Deel dit bericht met je vrienden!