Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Boskalis draagt interne kandidaat Carlo van Noort voor als nieuwe CFO'
11okt

Boskalis draagt interne kandidaat Carlo van Noort voor als nieuwe CFO

PAPENDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) maakt bekend dat zij de heer Carlo van Noort (43) op de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AvA) in mei 2019 zal voordragen als Chief Financial Officer (CFO) van Boskalis. De termijn van de zittende CFO, Hans Kamps, eindigt op de datum van diezelfde AVA. De heer Van Noort is thans financieel directeur van Boskalis Nederland.

Peter Berdowski, CEO Boskalis: "Wij zijn verheugd dat we met Carlo van Noort een sterke interne kandidaat kunnen voordragen die een uitstekende staat van dienst heeft opgebouwd binnen Boskalis. Met zijn brede achtergrond en diepe kennis van de organisatie en de business is hij bij uitstek geëquipeerd om invulling te geven aan de rol van CFO bij ons bedrijf."

De heer Van Noort heeft de afgelopen twaalf jaar diverse financiële functies bekleed binnen de drie divisies van de Groep en is thans financieel directeur van Boskalis Nederland. Na zijn opleiding accounting & auditing aan Nyenrode Business Universiteit is de heer Van Noort als auditor werkzaam geweest bij EY gevolgd door financiële functies bij onder meer ING Real Estate en DHL Express.

Zie ook:
Boskalis verwerft subsea-contract van Total (do, 4 okt 2018)
SMIT Salvage, onderdeel van Boskalis verwerft meerjarige bergingscontracten van Amerikaanse Marine (wo, 3 okt 2018)
Boskalis start met uitvoering miljoenencontract in Canada (wo, 3 okt 2018)
Boskalis wint aanbesteding nieuwe wegverbinding tussen N69 en A67 in Noord-Brabantse grensregio (ma, 1 okt 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!