Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Vernieuwd winkelcentrum Westpolder feestelijk heropend

11 oktober 2018

PAPENDRECHT - Na een maandenlange verbouwing was het eindelijk zover: het vernieuwde winkelcentrum Westpolder is op donderdag 11 oktober feestelijk heropend door wethouder Pieter Paans door het aansnijden van een grote taart.

Na deze opening werd het glas geheven door Pieter Paans, Sico van Ammers (Algemeen directeur van Van der Vorm Vastgoed) en Edwin Kraaijeveld (voorzitter Winkeliersvereniging Westpolder) samen met alle bezoekers. Er was wijn, limonade en taart en ook kregen alle aanwezigen een mooie bos bloemen mee.

Vanaf vandaag is er een feestprogramma georganiseerd dat doorloopt tot en met zaterdag 1 december. Hierbij zijn er allerlei kortingsacties en maakt men kans op een Fiat 500.

Deel dit bericht met je vrienden!