Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Papecity doneert aan de Papenhoeve

17 oktober 2018

PAPENDRECHT - Op 12 september 2018 is de officiële opening geweest van Papecity Bar & Bites aan de Veerpromenade 3 in Papendrecht. In plaats van de gebruikelijke bloemen en cadeaus heeft de eigenaar Niek Blokland gevraagd om dat bedrag niet in de vorm van een cadeau te krijgen maar te doneren aan de Stichting Papenhoeve. 

“Met Papecity Bar & Bites is er een nieuwe typisch Papendrechtse uitgaansgelegenheid bijgekomen en wat is er dan mooier om een donatie te doen aan een eveneens typisch Papendrechts begrip de stichting Kinderboerderij de Papenhoeve” aldus Niek Blokland.

Papecity Bar & Bites is een uitgaansgelegenheid die meer biedt dan alleen muziek en een drankje. Een ambiance die welkom en gezelligheid uitstraalt. Er worden divers hapjes en kleine gerechtjes geserveerd tot sluitingstijd. Eigenlijk een uitgaansgelegenheid voor 30+, maar ook voor gezellige jongeren.

Namens de Papenhoeve heeft Wim Fred Dil als voorzitter van het bestuur de donatie van 1740 euro in ontvangst genomen. “Wij zijn altijd heel blij met deze initiatieven omdat giften als deze helpen en nodig zijn om elke keer weer iets extra’s te kunnen doen voor de bewoners van Papendrecht. We gaan samen met Papecity bepalen hoe we dit geld gaan inzetten.”

Voor meer informatie, zie www.papecity.nl

Lees meer over:

donatie papenhoeve papecity
Deel dit bericht met je vrienden!