maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Jumbo start spaaractie stickeralbums Papendrechtse sportverenigingen

27 oktober 2018 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - De Jumbo Westpolder en Jumbo de Meent zijn vandaag een unieke Papendrechtse spaaractie gestart. Wethouder Paans gaf op zaterdag 27 oktober de aftrap in de kantine van sportcentrum Papendrecht.

De afgelopen weken zijn er 1300 leden van korfbalvereniging PKC, volleybalvereniging Flits, handbalvereniging Des'72 en gymnastiekvereniging Olympia op de foto gegaan. Al deze leden staan op een sticker, die je kunt verzamelen, waarbij iedere club een eigen stickeralbum heeft.

Alle leden hebben vandaag alvast gratis het album ontvangen. Het eerste exemplaar werd overhandigd aan Hugo van Dalsum van volleybalvereniging Flits.

Van woensdag 31 oktober tot en met maandag 24 december zijn de stickers verkrijgbaar. Bij iedere € 15,- aan boodschappen ontvangt men een setje stickerplaatjes. Verder kan men ook bij diverse actieproducten een setje stickerplaatjes ontvangen.

Als afsluiting van de actie wordt er een ruilbeurs georganiseerd in winkelcentrum Westpolder op donderdag 27 december en vrijdag 28 december.


Een eerste blik in het spaaralbum.

Deel dit bericht met je vrienden!