Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Halloween in de Molenvliet

27 oktober 2018 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Het van oorsprong Amerikaanse feest Halloween krijgt ook in Papendrecht steeds meer voet aan de grond. Sommigen gruwelen van dit feest, terwijl anderen er juist enthousiast van worden. In de wijk Molenvliet wordt sinds een aantal jaar dit feest gevierd.

Op zaterdagavond 27 oktober gingen weer enkele tientallen griezelig verklede kinderen met hun ouders langs de deuren, om snoepgoed te vragen. Als er een poster van Holloween bij de deur hing, wist men dat het geoorloofd was om aan te bellen. Zodoende worden er vervelende confrontaties vermeden, want lang niet alle bewoners zijn enthousiast over dit feest.

Foto: Rozemarijn van Hengel

Zie ook:

Lees meer over:

halloween
Deel dit bericht met je vrienden!