Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Burgemeester Moerkerke vanavond te zien bij SBS6

30 oktober 2018

PAPENDRECHT - Onlangs zijn er opnamen gemaakt met burgemeester Moerkerke voor het televisieprogramma Burgemeester Undercover. Vanavond is de uitzending om 21.30 uur op SBS6.

In Burgemeester Undercover gaan verschillende burgemeesters undercover in hun eigen gemeente om een langlopend probleem op onorthodoxe wijze te onderzoeken.

Vermomd en bewapend met verborgen camera’s probeert de burgemeester, geheel onopvallend, dichtbij de kern van het probleem te komen. Zonder dat zijn burgers het door hebben om zo het probleem zelf te ervaren en een passende oplossing te bedenken.

Presentator Dennis van der Geest staat de burgemeesters bij tijdens hun undercover operaties. Hij denkt mee over een plan van aanpak, kijkt mee tijdens de acties en is het kritisch geweten van de burgemeester.

Aart-Jan Moerkerke heeft in Papendrecht een groot probleem met hangjongeren. Er wordt drugs gedeald op openbare plekken en er is geluidsoverlast tot diep in de nacht. Omwonenden worden er gek van. De burgemeester gaat daarom undercover om dit probleem aan te pakken.

Deel dit bericht met je vrienden!