Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Zaterdag 10 november 2018: Gezamenlijke Veteranendag in Papendrecht

9 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Zaterdag 10 november 2018 wordt voor het eerst in Papendrecht een veteranendag gehouden. Vorig jaar vierden Papendrecht en Alblasserdam de veteranendag samen in Alblasserdam. Dit jaar is het weer de beurt aan Papendrecht. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis aan de Markt 22 van 14.00 tot 17.00 uur.

De dag is vooral een gezellige bijeenkomst waarbij veteranen uit Papendrecht en Alblasserdam elkaar leren kennen, ervaringen delen en informatie kunnen krijgen. Alle veteranen ontvingen persoonlijk een uitnodiging om samen met hun partner deel te nemen aan deze dag. Mocht u onverhoopt geen uitnodiging hebben ontvangen, dan kunt u zich aanmelden via veteranenalblasserdam@hotmail.com of veteranenpapendrecht@hotmail.com.
      
Sinds 2005 wordt jaarlijks (in juni) in Den Haag de Nederlandse Veteranendag gehouden om de erkenning en waardering voor veteranen in Nederland te vergroten en de 111.000 veteranen die sinds de Tweede Wereldoorlog zijn ingezet in dienst van de vrede te danken. Van deze groep zijn er 30.000 nog in dienst als militair.

Algemene informatie vindt u op www.veteranendag.nl.

Foto: Joop Aret.

Zie ook:

Lees meer over:

markt gemeentehuis veteranendag
Deel dit bericht met je vrienden!