Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Veteranendag voor het eerst in Papendrecht georganiseerd

12 november 2018

PAPENDRECHT - Vorig jaar vierden Papendrecht en Alblasserdam de veteranendag samen in Alblasserdam.

Dit jaar was Papendrecht de gastheer. De bijeenkomst vond plaats in het gemeentehuis aan de Markt. Het was een gezellige middag waarbij veteranen uit Papendrecht en Alblasserdam elkaar beter leerden kennen.

Na de toespraak van burgermeester Aart-Jan Moerkerke begon de middag officieel. De veteranen konden onder het genot van een hapje en een drankje hun ervaringen delen. Sommige veteranen hadden foto's meegenomen en vertelden daar trots over.

Ook stonden er drie militaire voertuigen voor het gemeentehuis die door de omstanders werden bewonderd.

Foto's: Rozemarijn van Hengel

Lees meer over:

veteranendag
Deel dit bericht met je vrienden!