Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Het eerste grote feest op de Willem

16 november 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op vrijdagavond  9 november was het eindelijk zover: voor de brugklasleerlingen van het Willem de Zwijger College uit Papendrecht en Hardinxveld-Giessendam was het Mierenbal. Theater de Willem was omgetoverd in een echte disco met flitsende verlichting en keigoede/harde muziek. Angelfalls drive-in verzorgde dit allemaal.

Op zo’n avond is het de bedoeling om los te gaan op de dansvloer en daar waren de leerlingen wel voor in. Velen hadden zich fraai uitgedost en waren in het nieuw gestoken. Twee vliegen in één klap, want:  “Deze kleren trek ik met de Kerst ook aan!” hadden aardig wat leerlingen bedacht.

Traditioneel wordt het Mierenbal opgeluisterd met optredens van klassen en individuele acts, waarmee de ‘Mierbal Wisselbokaal’ gewonnen kan worden. Dit jaar won klas 1E met een verrassend klapnummer.

Al met al kijken de brugklasleerlingen terug op een swingend, warm en onvergetelijk Mierenbal!

Op de foto klas 1Q, die bij de optredens het spits afbeet.

Lees meer over:

feest college de willem
Deel dit bericht met je vrienden!