dinsdag 28 september 2021

Alles over Papendrecht

Modetrends van de lokale winkeliers te zien in de PUP

8 december 2018 (door Josette Huisman)

PAPENDRECHT - Vandaag zaterdag 8 december zijn er in de overdekte PUP tent op het Marktplein twee modeshows. De eerste show startte om 11:30 uur.

De volgende lokale winkels showen de trends van dit moment, namelijk: Vero Moda Papendrecht, Zipp mode, Shoeby Papendrecht, Miss Etam, KING jeans & casuals, Flirt Fashion en Carrera van de Voort, Style&Brands - YaYa Papendrecht, ONLY,  Smit mode, Hello Kids, 18 Nul Drie,  By Veerle en Nelson Schoenen.

Tijdens de shows geeft ICI PARIS XL (Nederland) een Flash Make-up demonstratie. In een paar minuten zie er tip top en feestelijk uit.Om 14:30 uur zal er nog een modeshow zijn. Deze show wordt gepresenteerd door modegoeroe Fred van Leer. Tijdens de show krijg je hapjes aangeboden. Rond de catwalk zijn stoelen geplaatst. Kom kijken bij het Mode Event om inspiratie op te doen. Iedereen is welkom.

Deel dit bericht met je vrienden!