Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Wasstraat de Walvis in Papendrecht is helemaal vernieuwd

11 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Sinds 1 september 2018 is Carwash Papendrecht, gevestigd aan de Kattestaart, overgenomen door Wasstraat de Walvis. Sinds de overname is het voormalige Carwash Papendrecht flink op de schop genomen.

Powerwash wasboxen
Bezoekers aan de Wasstraat kunnen naast het kiezen om gebruik te maken van de tunnel, nu ook gebruik maken van twee nieuwe powerwash boxen om zelf de auto te wassen. Deze powerwash wasboxen, zijn voorzien van extra krachtige hogedruk waspistolen, aparte schuimpistolen voor het inschuimen met reinigende shampoo, superwax voor lange bescherming van de autolak en afspoelen met osmosewater voor vlekvrije opdroging.

Indoor stofzuigerhal
Deze week neemt de Walvis ook officieel de nieuwe indoor stofzuigerhal in gebruik. Een grote, goed verlichte hal met een krachtig centraal stofzuigersysteem.

Alle klanten van Wasstraat de Walvis kunnen tevens gratis gebruik maken van verschillende extra faciliteiten zoals mattenwassers, papier en een bandenspanningsmeter.

Ook honden zijn welkom bij de Walvis. Sinds november staat er ook een DoggyWash waar inmiddels al goed gebruik van wordt gemaakt.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!