maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Wethouder Arno Janssen slaat eerste paal voor woon- en winkelcomplex 'Markt van Matena'

14 december 2018

PAPENDRECHT - Donderdag 13 december 2018 is door wethouder Arno Janssen de eerste paal geslagen voor het woon- en winkelcomplex 'Markt van Matena' te Papendrecht. Na het slaan van deze eerste paal sprak burgermeester Aart-Jan Moerkerke de genodigden toe.

De ontwikkeling van dit plan is reeds lang geleden gestart. Door diverse omstandigheden met betrekking tot het bestemmingsplan start de realisatie pas nu. Op het randje van 2018 slaan we de eerste paal.

Batenburg Bouw & Ontwikkeling gaat vanaf nu voortvarend aan de slag met de realisatie van de ca. 3.500 m2 winkels en 40 appartementen. Zowel de winkels als de appartementen in dit complex zullen verhuurd gaan worden.

Verhuur van de winkels is al gestart. De verhuur van de appartementen start eind 2019 of begin 2020, met een verwachte oplevering van het gehele complex medio 2020.

Diverse winkels zijn al verhuurd. Onder andere Boon’s markt (boonsmarkt.nl) en Verhage (verhage.nu) vinden onderdak in het nieuwe centrum. Voor de andere winkels lijkt ook voldoende interesse te zijn. De verhuurder houdt wel aandacht voor een goede branchering om een gezond en vitaal winkelcentrum te kunnen realiseren.

Huurprijzen van de appartementen bevinden zich tussen € 975,- en € 1.350,- per maand, exclusief servicekosten (prijspeil 12-2018).


Deel dit bericht met je vrienden!