Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Boskalis laagste bieder voor Elbe verdiepingsproject in Duitsland

19 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) heeft onlangs bij WSA Cuxhaven een aanbieding ingediend voor het verdiepen van de rivier de Elbe. Gisteravond publiceerde de opdrachtgevende partij de commerciële uitkomst van de aanbesteding, waaruit is gebleken dat Boskalis de laagste biedingsprijs heeft.

WSA Cuxhaven gaat de komende weken de commerciële en technische aspecten van de aanbieding controleren en zal het contract dat een waarde heeft van circa EUR 200 miljoen naar verwachting in de tweede helft van januari 2019 toekennen. De baggeractiviteiten zullen naar verwachting in februari 2019 van start gaan.

Lees meer over:

Boskalis duitsland elbe
Deel dit bericht met je vrienden!