Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Bernadette Verbaan start eigen Toko in Winkelcentrum Westpolder

19 december 2018

PAPENDRECHT - Vandaag heeft de 40-jarige Papendrechtse Bernadette Verbaan de laatste handtekening gezet om een eigen Toko te gaan starten in Winkelcentrum Westpolder. Bernadette geeft al drie jaar workshops in de Caraïbische keuken en verzorgt de catering voor diverse bedrijven. Haar leven lang heeft ze één grote passie: koken!

Toko B'ssoulfood komt in het pand van de voormalige Marskramer, tegenover apotheek Benu. Er wordt nu gestart met een flinke verbouwing, die een paar maanden in beslag zal nemen.

Naar verwachting zal de winkel in de eerste week van maart opengaan. Bernadette vertelt enthousiast:"We starten straks met een groot openingsfeest in Caraïbische sfeer, het precieze programma houden we nog even geheim!"

Voor meer informatie, zie www.bssoulfood.nl.

Deel dit bericht met je vrienden!