Monday 27 September 2021

Alles over Papendrecht

Kindcentrum Oranje-Nassau: 'Voor elk blij kind in Zambia een blij kind in Papendrecht'

20 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Kindcentrum Oranje-Nassau: 'In November werden 88 schoenendozen door kinderen van ons Kindcentrum gevuld en ingeleverd voor Actie4kids. 88 kinderen worden binnenkort blij gemaakt in Zambia.

Kindcentrum Oranje Nassau vond het iets moois om ook kinderen in Papendrecht blij te maken.

Evenzoveel kinderen, die wekelijks boodschappen krijgen via de voedselbank, werd een kerstcadeautje beloofd. Vandaag zijn de cadeautjes afgeleverd bij de voedselbank, zelfs nog meer. Alle kinderen, ruim 100, tussen 0 en 18 jaar worden verrast.'

Lees meer over:

cadeau kindcentrum verrassing
Deel dit bericht met je vrienden!