Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Poëzie in klas 4 van de Willem

20 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op dinsdag 18 december besteedden de leerlingen van havo en vwo 4 van het Willem de Zwijger College een paar uur aan het bestuderen en produceren van poëzie. Dit gebeurde in het kader van de Activiteitenweek.

De havisten verdiepten zich aan de hand van allerlei beeldmateriaal in de kunst van Spoken Word poëzie, alvorens ze hun eigen poëtische hersenspinsels aan het papier of de camera toevertrouwden.
De vwo’ers kregen bezoek van de dichteres Tanja Helderman. Zij verdiepten zich in haar werk en kregen daarbij een inspirerende portie poëzie geserveerd. Ook deze groep produceerde een aardige verzameling poëtische pareltjes. De presentatie daarvan was een spetterend slot van deze dag.

Lees meer over:

poëzie de willem
Deel dit bericht met je vrienden!