Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

Gezellig Kerstontbijt in Winkelcentrum Westpolder

22 december 2018 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 22 december werd het jaarlijkse Kerstontbijt georganiseerd op het middenplein van Winkelcentrum Westpolder. Zo'n 40 vrijwilligers van de Sionskerk bedienden de bezoekers, die hier gratis van konden genieten. Er was heerlijk vers brood, Kerststol, beleg en gekookte eieren en uiteraard ook verschillende dranken. Dit alles werd gesponsord door de winkeliers.

Het werd voor het eerst georganiseerd op het vernieuwde binnenplein, waarbij de opstelling niet meer in een U-vorm was, maar allemaal losse tafels, die gezellig waren versierd. Voor de kinderen waren er knutseltafels klaargezet, zodat zij verschillende soorten Kerstknustels konden maken.

Zie ook:

Deel dit bericht met je vrienden!