maandag 26 juli 2021

Alles over Papendrecht

Kerstviering CSG De Lage Waard trekt volle zaal

24 december 2018 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Traditiegetrouw sluit CSG De Lage Waard het kalenderjaar voor de kerstvakantie af met een kerstviering. Met ruim 100 leerlingen en medewerkers vierden we in woord, muziek en beeld de vreugdevolle boodschap van kerst.

De zaal zat helemaal vol en het publiek heeft genoten.
Het thema van deze avond was 'Ander spoor'. Leerlingen speelden een toneelstuk. In het verhaal bleek dat de trein niet kwam.

Uiteindelijk had dit een positief effect op de treinreizigers, want door het lange wachten, kwamen mensen met elkaar in contact. Een mooie boodschap: Kerst brengt mensen bij elkaar. De muziek werd tijdens deze avond begeleid door mevrouw Den Hollander en het toneel door mevrouw Sebus.

Lees meer over:

lage waard kerstviering
Deel dit bericht met je vrienden!