Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Vanaf 14 januari worden nieuwe afleveringen serie “De Alblasserwaard” uitgezonden

7 januari 2019 (door Hennie van der Zouw)

ALBLASSERWAARD - Vanaf 14 januari worden weer nieuwe afleveringen van de serie “ De Alblasserwaard” dor TV Papendrecht uitgezonden. In de eerste afleveringen bezoeken zij de stadjes en dorpjes in de Alblasserwaard. Vervolgens komt de geschiedenis van het dorp Papendrecht uitvoerig in beeld. Daarin komt de bestuursvorm “de heerlijkheid “ aan de orde, waar in een volgende aflevering uitgebreider aandacht aan besteed wordt, wanneer de geschiedenis van het bestuur onder de loep genomen wordt.

De  geschiedenis van de Reformatie, die voor een belangrijk deel de geschiedenis van de Alblasserwaard bepaalde, wordt uitgebreid belicht in een aantal afleveringen.

Daarnaast neemt de serie een kijkje nemen in het alledaagse leven van de mensen van toen en nu.
Deze onderwerpen en nog veel meer komen binnenkort aan de orde in de nieuwe afleveringen van deze serie “De Alblasserwaard”.

TV Papendrecht nodigt u daarom van harte uit om vanaf 14 januari deze uitzendingen van RTV Papendrecht te volgen, via Ziggo kanaal 36, Telfort/KPN kanaal 1455 en andere providers.

Ook kunt u op de facebook pagina, op YouTube en op de website www.rtvpapendrecht.nl  deze en alle overige programma’s, oude en nieuwe, van RTV Papendrecht (terug) zien.

Deel dit bericht met je vrienden!