Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Boskalis tekent meerjarencontract voor subsea services in Midden-Oosten' Diving support vessel BOKA Constructor met ROV
08jan

Boskalis tekent meerjarencontract voor subsea services in Midden-Oosten

PAPENDRECHT - Koninklijke Boskalis Westminster N.V. (Boskalis) heeft een meerjarenovereenkomst getekend voor het leveren van subsea services in het Midden-Oosten. De basiswaarde van het driejarige contract bedraagt USD 40 miljoen, met een optie om te verlengen.

Onder de voorwaarden van het contract levert Boskalis een breed scala aan subsea-diensten, waaronder (IRM) integriteitscontroles van offshore platforms en tripods, inspecties van wellhead jackets, integriteitscontroles en inspecties van pijpleidingen evenals lichte ad hoc bouwwerkzaamheden.

Voor dit contract wordt het diving support vessel BOKA Constructor met ROV ingezet, uitgerust met een volledige bemanning van luchtduikers/ROV-teams evenals mogelijkheden voor saturatieduiken.

Koninklijke Boskalis Westminster N.V. is een toonaangevende internationale dienstverlener op het gebied van baggeren, maritieme infrastructuur en maritieme diensten. De onderneming levert wereldwijd creatieve en innovatieve totaaloplossingen voor infrastructurele uitdagingen in maritieme gebieden, kuststreken en rivierdelta’s met onder meer de aanleg en onderhoud van havens en vaarwegen, creatie van land in water en bescherming van kusten en oevers.

Tevens voert Boskalis projecten uit en levert het een breed spectrum aan maritieme diensten voor de olie- en gassector en offshore windindustrie en voert het scheepsbergingen uit. Daarnaast heeft Boskalis meerdere strategische partnerships in havensleep- en terminaldiensten (Kotug Smit Towage, Keppel Smit Towage, Saam Smit Towage en Smit Lamnalco). Met een veelzijdige vloot van ruim 900 schepen en vaartuigen en 10.700 medewerkers, inclusief deelnemingen, is de onderneming actief in meer dan 90 landen, verspreid over zes continenten.

Zie ook:
Boskalis laagste bieder voor Elbe verdiepingsproject in Duitsland (wo, 19 dec 2018)
Boskalis verwerft kabellegcontract voor offshore windpark Moray East bij Schotland (do, 6 dec 2018)
Boskalis tekent overeenkomst met Saudi Aramco voor miljarden-investeringsprogramma (ma, 26 nov 2018)
Boskalis verwerft miljoenen contract voor offshore netverbindingen bij Duitse Lubmin (ma, 26 nov 2018)
Boskalis draagt interne kandidaat Carlo van Noort voor als nieuwe CFO (do, 11 okt 2018)


Deel dit bericht met je vrienden!