Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Olympia presteert goed op plaatsingswedstrijden

14 januari 2019

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag turnden Hélène Borsje (rechts op de foto) en Anna Bakker (links) de tweede plaatsingswedstrijd voor een plekje in de districtsfinale Zuid-Holland. Beiden turnden een goede, stabiele wedstrijd. Hélène eindigde met 43.033 als 5e. De 1e plaatsingswedstrijd werd ze 4e.

Het is nog niet bekend of dit voldoende is voor doorstroming naar de districtsfinale. Op sprong, balk en brug turnde Hélène prima: ze scoorde op alle toestellen 11.00 punten. Op vloer scoorde ze net geen 10.00. Ook Anna turnde een nette wedstrijd met als hoogtepunt een goede nieuwe sprong: 1/2 in - 1/1 uit.

Op brug en balk liet Anna zien wat ze kon en eindigde als 12e. Noa van Dijk kon door een blessure niet turnen. Eerder die zaterdag was het de beurt aan de instappers, de jongste turnsters die aan wedstrijden deelnemen. Voor Romy Smouter, Mila Lopez en Nicola Ptak was het de eerste wedstrijd en dat was best spannend voor hen. Mila eindigde als beste van de 3 op de 13e plaats.

Lees meer over:

turnen gv olympia
Deel dit bericht met je vrienden!