Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Loopgroep van AV Passaat is weer gestart

14 januari 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De eerste trainingen kunnen afgestreept worden op het schema van de beginnende lopers. Na bemoedigende woorden van de wethouder sport, Paans, is de groep zaterdag 12 januari jl. vol  enthousiasme begonnen aan een serie trainingen op weg naar de eerste 5 km wedstrijd. Er wordt doorgetraind naar de 10 km van de Lenteloop van AV Passaat op 8 juni. Zoals gebruikelijk komen de deelnemers uit de wijde omgeving.

De trainingen zijn elke dinsdag en donderdag om 20.00 uur en op zaterdag om 09.30 uur. In januari kan nog probleemloos aangesloten worden bij de beginners. Informatie en aanmelden via loopgroep.avpassaat@gmail.com.

Lees meer over:

av passaat loopgroek
Deel dit bericht met je vrienden!