Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Peter Gertenbach voor het 3e jaar op rij genomineerd'
15jan

Peter Gertenbach voor het 3e jaar op rij genomineerd

PAPENDRECHT - De Papendrechtse fotograaf Peter Gertenbach is voor het 3e jaar op rij genomineerd voor de Bruidsfoto Award. Dit is een prestigieuze prijs van Bruid & Bruidegom Magazine, die elk jaar wordt uitgeloofd. Uit ruim 1.600 inzendingen koos de internationale jury, per categorie de 10 beste foto’s. Peter Gertenbach is dit jaar genomineerd in de categorie ‘Emotie’; vorig jaar won hij een felbegeerde award in de categorie Bruidskinderen.

Bruidsreportages
Peter is een prachtig voorbeeld van een professional die van zijn grote passie zijn werk heeft gemaakt. Fotograferen was eerst vooral zijn hobby, vertelt hij: “Tien jaar geleden fotografeerde ik voor het eerst een bruiloft. Daarna heb ik dit jaren parttime gedaan, naast mijn werk. En sinds vijf jaar run ik samen met mijn vrouw Hannie fulltime ons eigen bedrijf, Fotografie Gertenbach.”

Bijzonder
Peter is uiteraard trots op de 3e nominatie voor de Bruidsfoto Award: “Het is een groot stuk waardering van collega’s, en dit jaar ook van bruidsparen. Het blijft bijzonder dat 3 jaar achter elkaar verschillende jury’s je foto’s weten te waarderen!”

Stemmen
Eind mei worden de winnaars van de vakprijs en de publieksprijs bekendgemaakt. Stemmen kan tot 4 mei via de website van de Bruidsfoto Award 2019: www.bruidsfotoaward.nl. De foto met de meeste publieksstemmen wint ook nog eens de titel Overall Winnaar 2018.

Foto boven: De genomineerde foto
Foto onder: Foto van Peter Gertenbach zelf.

Zie ook:
Peter Gertenbach wint prestigieuze Bruidsfoto & Film Award 2018 (vr, 1 jun 2018)
Peter Gertenbach twee keer genomineerd voor Bruidsfoto & Film Award 2018 (di, 16 jan 2018)
Peter Gertenbach ook genomineerd voor Bruidsfoto van het Jaar (do, 19 jan 2017)


Deel dit bericht met je vrienden!