Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Opnieuw en Co niet meer op zondag geopend

29 januari 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Opnieuw & Co meldt dat vanaf 1 februari 2019 de Papendrechtse vestiging aan de Burgemeester Keijzerweg niet meer op zondag geopend zal zijn. Dit betekent dat de laatste koopzondag voor deze vestiging inmiddels is geweest.

In Papendrecht mogen winkels op de eerste en derde zondag van de maand geopend zijn, maar hier wil Opnieuw & Co geen gebruik meer van maken. Het aantal bezoekers valt dermate tegen, dat de kosten niet opwegen tegen de baten.

Overigens heeft Opnieuw & Co haar website nog niet hierop aangepast.

Buurman Karwei blijft nog wel op de eerste en derde zondag van de maand geopend.

Zie ook:

Lees meer over:

Opnieuw & Co koopzondag
Deel dit bericht met je vrienden!