Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek speelt ook tegen Woudrichem gelijk

4 februari 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Alweer is Drechtstreek er niet in geslaagd om een driepunter binnen te halen. Het speelde met 1-1 gelijk in en tegen Woudrichem. In een wedstrijd waar Woudrichem de iets betere ploeg was kwam Drechtstreek halverwege de eerste helft op een 0-1 voorsprong door een prachtig eigen doelpunt van Bori Screve. In die fase had Drechtstreek aanvallend nog nauwelijks iets laten zien. Aan het begin van de tweede helft scoorde Woudrichem de gelijkmaker en daarna werd er niet meer gescoord.

Coach Bart Toom moest weer flink puzzelen om een goede opstelling neer te zetten want hij miste opnieuw zes basisspelers. Hij deed opnieuw een beroep op drie jeugdige spelers die ook tegen Bederodes al van de partij waren. David Kluver, Stijn van de Berg en Jelle Schievink kregen opnieuw een basisplaats in het elftal.

Komende zaterdag staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen Altena op het programma. Altena staat met 17 wedstrijdpunten drie punten meer op de 9e positie en Drechtstreek staat 10e met 14 punten. Aanvang van de wedstrijd is 14:30 uur.

Lees meer over:

Drechtstreek voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!