Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Open Huis op de Willem was een succes'
04feb

Open Huis op de Willem was een succes

PAPENDRECHT - Afgelopen week was er weer Open Huis op het Willem de Zwijger College: op 29 januari stonden de deuren open in Hardinxveld-Giessendam, waar het gepersonaliseerde leren prominent aanwezig is in het Zweedse onderwijsconcept ‘Kunskapsskolan’. De brugklassen zijn hier sinds dit schooljaar mee aan de slag gegaan.

Het aantal bezoekers was 10% meer dan vorig jaar. In Papendrecht was het Open Huis op 30 januari; ook hier werden de vernieuwingen door een stabiel aantal bezoekers t.o.v. vorig jaar ervaren. Ouders en leerlingen bleken al goed op de hoogte te zijn van fenomen als: flexuren, coaching, chromebooks, Willem Junior Academie, sportklas, hoog- en meerbegaafdheid, Learning Portal en leshuizen.

Wie weet gaat de Willem ook vòòr jouw toekomst of voor die van uw (klein)kind, buurmeisje/-jongen of een andere bekende………….

De bovenstaande foto is gemaakt door geschiedenisdocente Elvira Moerenhout. De basisschoolleerling maakt hier met de Virtual Reality-bril een wandeling over de Acropolis in het nu èn in de Griekse Oudheid. Zo  kan heden en verleden goed met elkaar verbonden worden.Deel dit bericht met je vrienden!