donderdag 4 maart 2021

Alles over Papendrecht

Jeugd en Jongerenwerk Suppord gaat van start

5 februari 2019

PAPENDRECHT - Vanaf 9 februari 2019 heeft het Papendrechtse Jeugd en Jongerenwerk weer een eigen onderkomen, namelijk het gebouw aan de Boeieraak.

Op deze dag wordt de nieuwe multifunctionele voorziening 'De Boeieraak' om 11.00 uur geopend door wethouder Pieter Paans.

Vanaf 12.00 uur presenteert Suppord het splinternieuwe programma voor de rest van 2019 in de verschillende ruimtes in de Boeieraak.

Het gebouw aan de Boeieraak is gebouwd in 1997 als aanvullende schoolruimte voor de wijk Oostpolder. Sinds 2017 stond het gebouw leeg.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan een programma voor Papendrechtse jongeren en kids van 6 t/m 21 jaar. Er zijn diverse open lessen en demo's van cursussen, worskhops en projecten (tussen 12.00 en 15.00 uur) waar je direct aan mee kunt doen.

Het is ook mogelijk om je aan te melden, en het team van Suppord is aanwezig om vragen te beantwoorden en meer info te geven.

Het programma van Suppord bestaat uit:

Kids (6-12 jaar):  crea-club, zangworkshop, breakdancecursus, kinderdisco en een  cursus kindergrime.

Jongeren (12-21 jaar): dj cursus, cursus beats maken, fotografie, kookworkshop, cursus striptekenen en een vlogworkshop.

In het gebouw De Boeieraak is ook HAVIQ (Stichting Hart voor IQ) gevestigd. Dit is het expertisecentrum voor hoogbegaafden kinderen in de regio. Ook zij houdt deze middag open huis.

Lees meer over:

suppord HAVIQ Boeieraak
Deel dit bericht met je vrienden!