zondag 20 juni 2021

Alles over Papendrecht

Frank wordt verrast met 100.000 euro van BankGiro Loterij

15 februari 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Een droom is werkelijkheid geworden voor Frank uit Papendrecht. Hij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van 100.000 euro gewonnen. Gisteren stond Leontine Borsato, ambassadeur van de BankGiro Loterij, bij Frank op de stoep om hem te verrassen met de cheque. Frank was compleet verrast.

Frank (27) vertelt enthousiast: "Wat een geluk! Ik speel pas één maand mee, en val nu al in de prijzen. Ik werk, studeer en heb veel hobby's dus dit geldbedrag komt zeker goed van pas. Ik wil er in ieder geval een mooie reis van maken!"

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij
De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met de helft van ieder lot dragen de ruim 600.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2019 ruim 79,4 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.Fotobijschrift:
Frank uit Papendrecht ontvangt een cheque van 100.000 euro uit handen van BankGiro Loterij-ambassadeur Leontine Borsato. (Fotocredits: Jurgen Jacob Lodder.)

Lees meer over:

prijs winnaar bankgiro loterij
Deel dit bericht met je vrienden!